• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Derby-ul Ligii a 4-a, Academia Rapid-CSA Steaua, va avea parte de un spectator de lux în persoana lui Mircea Lucescu, actualul selecţioner al Turciei. Revenit în ţară după egalul cu Finlanda din deplasare, 2-2, antrenorul care a dus în Giuleşti al doilea titlu din istoria vişiniilor, a confirmat prezenţa la meci. "Chiar mi-aţi dat o idee bună şi voi merge la meciul de sâmbătă. Mai stimulez şi eu interesul pentru fotbal", a spus Il Luce.

Rapid-Steaua se va disputa sâmbătă, de la 19:15, pe stadionul Giuleşti şi reprezintă primul duel în actualul sezon dintre cele două echipe care se luptă pentru singura poziţie care duce echipa la barajul pentru liga a 3-a. Interesul este enorm, iar dintre cele 9.000 de bilete scoase la vânzare s-au dat deja în jur de 7.000. În plus, 1.000 de bilete au fost oferite steliştilor.

"Mă bucur enorm că nea Mircea îşi face timp să ajungă la meci. Este o mare onoare pentru toţi rapidiştii să-l avem alături pe acest antrenor imens. O dovadă în plus unde este adevăratul spirit al Giuleştiului", a declarat Daniel Pancu.

Giuleştiul urmează să fie demolat în primăvară, în martie-aprilie, iar până atunci Academia Rapid va juca în Grant.