• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Fostul căpitan al Rapidului, Ionuţ Voicu (foto, în ultimul său meci din Liga 1, contra FCSB), se antrenează de ceva vreme cu echipa condusă de Constantin Schumacher şi sunt şanse foarte mari să îmbrace din nou de la începutul lui 2018 tricoul vişiniu. El se antrenază deja alături de Nico, Pancu şi ceilalţi jucători de la Academia Rapid.

"Mi-am făcut rost de bilet şi sâmbătă voi fi în tribune alături de ceilalţi 10.000 de suporteri pentru a susţine Rapidul. Cu Herea, cu Drăghia, Maftei am înţeles că vine şi el, plus mulţi alţi jucători care au îmbrăcat acest tricou şi simt ceva pentru echipă", a spus Voicu, 33 de ani, pentru Digi Sport, pentru ca apoi să explice motivele care l-au făcut să îşi rezilieze contractul cu formaţia din Mediaş: "Oricum nu am voie să joc pentru nicio echipă până anul viitor deoarece eu am reziliat cu Gaz Metan după încheierea perioade de transferuri. De ce am ales asta? Simplu. Nu m-am acomodat şi nu avea sens să stau să le iau banii oamenilor degeaba. Am revenit la antrenamente, la Rapid, şi în vestiar am regăsit aceeaşi atmosferă extraordinară. Ştiţi că eu şi ceilalţi băieţi alături de care eram în Liga 1 am stat neplătiţi multe, multe luni. Dar am stat datorită grupului, a suporterilor. Iubesc Rapidul din prima zi în care am ajuns aici. Nu ştiu exact să explic de ce, dar asta simt. Un răspuns va putea fi oferit sâmbătă, când stadionul va fi plin, lucru pe care nici în Liga 1 nu-l vezi la multe partide. Fotbalistul susţinut de 10.000 de oameni la un meci chiar se simpte împlinit, vă spun eu!".

Chiar dacă a evitat să spună că din iarnă va juca şi el la Rapid, în proporţie de 99% Schumacher e convins că Ionuţ Voicu va pune şi el umărul la promovare. De asemenea, sunt şanse foarte mari ca şi Vasile Maftei să revină la Rapid la 8 ani de la momentul despărţirii, după ce tot 8 ani a şi jucat în Grant, între 2001 şi 2009.

"Eu cred că Ionuţ va fi şi el cu noi în partea a doua a sezonului. Avem nevoie de stilul său, de valoarea sa. Publicul îl iubeşte pentru devotamentul de care a dat dovadă când a fost aici", a confirmat Daniel Pancu varianta unei achiziţii excelente a Rapidului.

Rapid - Steaua, marele derby din Liga a 4-a, se joacă sâmbătă, de la ora 19:15, în Giuleşti. Partida poate fi urmărită în format LIVE-TEXT pe digisport.ro.