• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

CSA Steaua a obținut o victorie la scor de maidan contra celor de la Benfica Nova Generacao, într-unul din tururile preliminare ale Cupei României.

În poarta celor de la Benfica a stat Cornel Ionescu (38 de ani), cel mai în vârstă jucător de pe teren. Dincolo de faptul că a primit foarte multe goluri, Ionescu a surprins prin faptul că a evoluat îmbrăcat într-un tricou de-al lui Ciprian Tătărușanu.

Goalkeeper-ul a precizat însă că nu este fan al celor de la CSA Steaua, ci un împătimit al celor de la Academia Rapid. Ionescu, care l-a avut idol pe Bogdan Lobonț, a ținut de mic cu alb-vișiniii.

”De unde Tătărușanu? Este un portar de echipă națională, din punctul meu de vedere este pe locul doi, după Bogdan Lobonț, cel mai bun goalkeeper al țării noastre. Lobby este preferatul meu, mai ales că a jucat și la Rapid.

Sunt rapidist pe viață și-mi pare rău că nu am făcut un meci mai bun. Nu știu dacă am jucat cu Steaua, care Steaua, însă îmi pare rău că mi-au dat roș-albaștrii atâtea goluri.

Echipa asta este sub Academia Rapid. Am fost la meciurile Academiei, mi-am făcut și abonament, așa că spun că echipa lor e cu două clase sub Academie”, a spus Ionescu, după meci.

Mai mult, Cornel Ionescu, care a fost schimbat la pauză cu un copil în vârstă de 14 ani, a mai dezvăluit că se duce la fiecare meci al celor de la Academia Rapid și că trupa lui Constantin Schumacher este mai bună ca cea a lui Ion Ion.

foto: Dochița Moșoianu/facebook