• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Asociația Municipală de Fotbal București a anunțat marți, 22 august, componența ligii a 4-a, iar acolo se regăsesc echipe precum CSA Steaua, CS FC Dinamo, Sportul Studențesc, AS Academia Rapid sau CS Progresul.

Cei de la Steaua au planuri mari pentru noua ediție de campionat. Din informațiile Digi Sport, echipa condusă de Marius Lăcătuș și-ar dori să dispute meciurile cu Rapid, atât turul, cât și returul pe Arena Națională.

După ce se va anunța programul competiției, oficialii roş-albaştrilor urmează să discute cu cei de la Rapid și, în cazul în care Arena Națională va fi disponibilă, astfel încât să o închirieze pentru a disputa acolo meciurile directe.

Este cunoscut faptul că echipa Armatei este susținută de Peluza Sud Steaua. CSA Steaua a pus deja în vânzare abonamentele pentru sezonul 2017-2018, iar fanii au anunțat că vor achiziționa cel puțin 1000 de abonamente, la prețul de 150 de lei.

Steaua ar putea încasa în total, de la suporteri, o sumă importantă de bani, cel puțin pentru nivelul ligilor inferioare. Clubul Sportiv al Armatei ar putea primi în perioada următoare de la fani aproximativ 90.000 de euro. Echipa celor de la CSA este susținută și de mai multe foste glorii ale roș-albaștrilor, printre care și Gabi Balint. De altfel, acesta a și prezentat în cadrul emisiunii Fotbal Club cardul de acces la meciurile Stelei.

 

De partea cealaltă, Rapid a fost preluat de Primăria Sectorului 1, iar noul proiect este susținut printre alții de Daniel Niculae și Daniel Pancu și va fi antrenată de Constantin Schumacher.

Lista echipelor din Liga IV-a: AFC Asalt, AFC Carmen, AFC Comprest GIM, CS FC Dinamo, FC Metaloglobus II, CS Progresul 2005, AFC Progresul 1944 Spartac II, AS Academia Rapid, AFC Rapid, AS Romprim, FC Sportul Studentesc SA, CSA Steaua, AS Termo, Tricolor FC, AFC Venus 1914 și ACS Victoria.