• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Daniel Pancu (40 de ani) abia așteaptă meciul cu CSA Steaua, care se va disputa mâine, sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 19:15, în Giulești, în etapa a 8-a din Liga 4, seria București.

Directorul tehnic al celor de la Academia Rapid, care este însă și jucător activ a avut ceva probleme medicale, suferite după derby-ul din urmă cu două runde, cu AFC Rapid, câștigat de Academia cu 3-0, dar este optimist că va fi apt de joc pentru duelul cu elevii lui Ion Ion.

”Cred că la un meci din Liga 1 am dat un gol la două secunde după ce am intrat, cu Inter Sibiu. Nu știu dacă și acum va fi la fel, dar pot spune că m-am reapucat de fotbal pentru meciul cu Steaua!

Am avut ceva probleme musculare, după ce m-am accidentat la meciul cu AFC Rapid , așa că mi-ar părea rău să nu joc”, a spus Pancu, într-un interviu EXCLUSIV acordat pentru ”Digi Sport Special”, realizat de către Vali Moraru (foto).

Sursele Digi Sport, apropiate grupării giuleștene, susțin că Pancu este refăcut și că acesta va fi pe teren sâmbătă seară. Rămâne de văzut dacă antrenorul Constantin Schumacher îl va utiliza de la început sau îl va introduce pe parcurs, în funcție de cum se va derula partida.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Pancu abia așteaptă duelul cu ”militarii”, mai ales că este convins de faptul că atmosfera va fi una ca pe vremuri.

”În tribune, cu siguranță, va fi o atmosferă de mare meci. Nu știu câți suporteri de-ai lor vor veni, dar mereu atmosfera de la derby a fost specială, așa că și acum va fi ca acum 10, 20 de ani. Și pe teren va fi la fel, chiar dacă e un meci de Liga 4”, a completat ”Pancone”.

Dincolo de partida de sâmbătă, ”Decarul” vișiniilor a rămas cu un gust amar după duelul cu cei de la AFC Rapid.

”Meciul cu AFC Rapid a fost o prostie, o consider o prostie în continuare. Am avut o senzație ciudată, o stare de rău, dovadă că m-am și accidentat după 20 de minute. Am avut o senzație de greață, de vomă, se simțea ceva în aer, ceva rău”, a mai spus Pancu, la Digi Sport.

La spectacolul de pe Giulești vor contribui și 1000 de suporteri ai roș-albaștrilor. Oficialii celor de la CSA Steaua au obținut acest număr mare de bilete cu o singură condiție