• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Derby-ul Academia Rapid - CSA Steaua, din etapa a 8-a a Ligii 4, zona București, care se va disputa sâmbătă, 14 octombrie, pe Giulești, de la ora 19:15, va avea parte de o atmosferă incendiară, promisă de către cei 10.000 de spectatori care au epuizat deja toate biletele. Printre aceștia se vor număra și 1.000 de simpatizanți ai roș-albaștrilor, astfel că staff-ul giuleștenilor și-a luat măsuri de precauție.

Constantin Schumacher, antrenorul alb-vișiniilor, a dezvăluit, prezent fiind în studioul emisiunii ”Digi Sport Matinal”, ce decizie de ultim moment a luat pentru a-și ajuta jucătorii să se descurce cât mai bine în timpul partidei de mâine seară.

”Antrenamentul de diseară va fi deschis pentru o parte a galeriei noastre. Vorbim despre o delegație a fanilor. Mă interesează să vină ca să-i vadă pe jucători la lucru iar jucătorii să afle și să vadă ce va fi la meci. De ce? Pentru că va fi ceva nou pentru foarte mulți dintre băieți. Până acum, mulți dintre ei jucau numai cu părinții în tribune iar acum va fi arhiplin”, a spus Schumacher.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Fostul mijlocaș este bucuros de faptul că jucătorii săi par deja conectați la miza partidei.

”Mă bucură că deja sunt conectați, sunt implicați deja mental și sunt convins că vor da totul pentru a câștiga. Întâlnim o echipă care a făcut deja două cantonamente, dar care nu are jucători cu experiență cum avem noi. În schimb, noi suferim la omogenitate”, a mai spus Schumacher, la Digi Sport.

Pancu abia așteaptă duelul cu ”militarii”, mai ales că este convins de faptul că atmosfera va fi una ca pe vremuri.

”În tribune, cu siguranță, va fi o atmosferă de mare meci. Nu știu câți suporteri de-ai lor vor veni, dar mereu atmosfera de la derby a fost specială, așa că și acum va fi ca acum 10, 20 de ani. Și pe teren va fi la fel, chiar dacă e un meci de Liga 4”, a spus și ”Pancone”.