• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Academia Rapid, echipa care se dorește a fi continuitoarea Rapidului, și care a câștigat la debut în Liga 4, fără drept de apel, partida cu Progresul 2005, scor 13-0, nu vrea să joace cu CSA Steaua pe Arena Națională.

Ovidiu Burcă, managerul grupării giuleștene, la care au mai aderat Daniel Pancu (director tehnic și jucător), Daniel Niculae (președinte și jucător), Constantin Schumacher (antrenor) și de unde ar vrea să se retragă și Ianis Zicu, a spus, prezent fiind în studioul emisiunii ”Digi Sport Matinal”, de ce nu ar fi tentat ca cel mai important meci al lor să se dispute pe cel mai mare stadion al țării.

”A fost deja o discuție legată de Arena Națională, dar costurile de organizare sunt foarte mari. Dar, sincer, eu aș prefera Giuleștiul, pentru că atmosfera este absolut fantastică, suporterii pun o presiune incredibilă, așă că stadionul nostru ne-ar ajuta mult mai mult față de Arena Națională”, a spus Burcă.

Totuși, fostul fotbalist a lăsat o ”portiță deschisă” și pentru Arena Națională.

”Dar, dacă cererea de bilete va fi foarte mare, și după cum am debutat se pare că va fi, vom vedea”, a completat managerul giuleștenilor.

”BNR nu lasă pe nimeni să joace în Cotroceni!”

La primul meci, în actuala formulă, Daniel Niculae, autorul unui hat-trick, și colegii săi, au avut parte de o atmosferă de zile mari, creată de cei aproximativ 7.000 de fani prezenți la meci.

Pe Stadionul ”Valentin Stănescu”, din Giulești, nu se vor mai organiza însă foarte multe meciuri.

”Turul îl vom mai juca pe Giulești, pentru că din februarie va începe demolarea. Cei de la Compania Națională de Investiții îl vor pregăti pentru Euro 2020. Așa că va trebui să ne găsim un alt stadion.

Am fi vrut în Cotroceni, numai că acolo este închis, pentru că cei de la BNR nu acceptă pe nimeni să vină și să joace acolo. Așa că încercăm o altă variantă, aproape de casă, în Regie. Nici acolo nu sunt condiții frozave, dar este ok pentru Liga 4”, a mai spus Burcă, la Digi Sport

Foto: Rapid București 1923

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT