• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Steaua Armatei se reunește luni, 17 iulie și are programat un antrenament cu public în Ghencea, după ce antrenorul Ion Ion și coordonatorii Marius Lăcătuș și Ștefan Iovan au primit un lot întreg de la Regal București. O parte din membrii vechilor galerii și-au anunțat prezența, însă reactivarea secției de fotbal la CSA nu e văzută cu ochi buni de toată lumea, iar Gigi Becali este unul dintre marii contestatari ai proiectului.

"Tâmpenii" și "nebunii" au fost termenii folosiți de omul de afaceri pentru strategia noii echipe din Ghencea.

Chiar dacă spune că nu îl interesează ce fac cei de la Steaua, finanțatorul de la FCSB le reproșează responsabililor CSA că folosesc fondurile pentru echipa fotbal, în loc să le direcționeze strict către echipamentele militare și alte nevoi ale Armatei.

"Ce să reunească? Ce mă interesează pe mine ce fac ei? Eu îmi văd de treaba mea și de problemele mele, de familia mea. Mă interesează pe mine nebuniile lor? Ce fac ei acolo sunt niște tâmpenii, niște nebunii. Văd că, în loc să cumpărăm un camion că s-a defectat, dăm bani la fotbal. Treaba lor, e problema lor", a declarat Gigi Becali, la finalul meciului FCSB - Voluntari 2-1.

La antrenamentul deschis al CSA Steaua și-au anunțat deja prezența o mare parte dintre membrii celor două galerii, Peluza Sud și Peluza Nord. Cei de la Peluza Sud Steaua și-au anunțat deja susținerea pentru noul proiect al Armatei și au promis că vor fi alături de CSA în încercarea lor de a forma o echipă competitivă. Fanii roș-albaștrilor anunță un adevărat spectacol la antrenamentul de luni.

Înfiinţarea echipei militare vine ca urmare a litigiului dintre CSA Steaua şi gruparea din Liga 1, FC Steaua Bucureşti, în urma căruia clubul finanţat de Gigi Becali a pierdut dreptul de folosire a mărcii "Steaua Bucureşti" şi a fost obligat să îşi schimbe denumirea în FCSB.

Războiul dintre FCSB și Armată a început în anul 2015, când FC Steaua a pierdut marca Steaua Bucureşti, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a respins contestaţia în anulare formulată de club la decizia din 3 decembrie 2014 prin care i-a fost anulată marca. ICCJ a anulat marca Steaua Bucureşti înregistrată sub nr. 061735 în 29 ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA.

De la decizia ICCJ, cele două părţi au avut mai multe întâlniri pentru a discuta despre condiţiile de utilizare a mărcii Steaua, fără a ajunge la un acord concret. Conducerea MApN a solicitat FC Steaua zece la sută din totalul veniturilor pentru a-i permite să folosească marca, însă reprezentanţii grupării patronate de Gigi Becali au refuzat.