• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

După ce fanii Stelei din Peluza Sud au ales să susțină noua echipă a Stelei, care va fi înființată la nivel municipal, Nicolae Dică a precizat că nu este deranjat de acest lucru. Mai mult decât atât, el este mulțumit că anumiți suporteri au ales să rămână alături de FCSB.

Dacă aşa au decis ei să meargă lângă echipa Armatei, foarte bine. Nu am ce să le reproşez. Pe mine nu mă afectează, pentru că am văzut că suporterii au venit lângă noi şi au încurajat echipa”, a declarat Dică, în conferința de presă.

Fanii din Peluza Sud au fost prezenți în număr mare la primul antrenament cu public al Stelei și au făcut spectacol la revenirea în Ghencea. Suporterii și-au exprimat deja intenția de a cumpăra 600 de abonamente în următorul sezon, deși prețul s-ar putea ridica la 150 de lei.

Nu ştiu cât este preţul, dar eu ştiu că s-au vândut 600 de abonamente. Ştiu că fanii de la Peluza Sud şi-au exprimat dorinţa să ia 600 de abonamente”, a spus Lăcătuş, în cadrul emisiunii Fotbal Club, la Digi Sport.

În ceea ce îl privește pe Nicolae Dică, acesta nu este supărat nici măcar pe Gheorghe Hagi, după ce acesta a acceptat să împrumute la CSA Steaua mai mulți jucători de la Viitorul.

E normal ca domnul Hagi să îşi împrumute jucătorii, şi eu am împrumutat de la el când am fost la Piteşti. E normal să faci asta când ai mulţi fotbalişti tineri de valoare”, a mai zis Dică, în conferința de presă.

O dată ce am început acest proiect nu cred că se va termina foarte curând, spre dezamăgirea unora. Tot ce am discutat până acum am reușit în mare parte să facem, am reușit să formăm un lot de 25-26 de jucători.

Noi ne dorim să facem performanță. La Steaua nu poți să stai în liga a 4-a sau a 3-a. Eu cred că vom avea jucătorii necesari pentru a ajunge cât mai repede în Liga 1. Acesta este obiectivul nostru”, a afirmat Marius Lăcătuș, despre noua echipă a Armatei.

Înfiinţarea echipei militare vine ca urmare a litigiului dintre CSA Steaua şi gruparea din Liga I, FC Steaua Bucureşti, în urma căruia clubul finanţat de Gigi Becali a pierdut dreptul de folosire a mărcii "Steaua Bucureşti" şi a fost obligat să îşi schimbe denumirea în FCSB.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT