• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Una dintre problemele majore legate de stabilirea datei la care să se desfăşoare licitaţia de vânzare a bunurilor FC Rapid SA, societatea pe care Valerii Moraru a băgat-o în faliment, era efectuarea evaluării brandului clubului vişiniu. "Avem două oferte din care, vineri, Comitetul Creditorilor va decide pe care o alegem. Diferenţa dintre cele două propuneri este foarte mare", a precizat pentru Digi Sport Mihai Florea, lichidatorul echipei.

Dacă una dintre firme a solicitat 30.000 de euro, cealaltă doreşte 5.000 de euro, astfel că este evident ce vor alege creditorii. Pentru că lucrurile tărăgănau, Florea a trimis propuneri către 5 societăţi de evaluatori şi a primit aceste două oferte. Evaluatorul este de acord să-şi primească onorariul din suma obţinută în urma licitaţiei.

"După ce vom avea evaluarea, Adunarea Generală a Creditorilor va stabili suma de la care se va porni licitaţia. Apoi va fi un termen de 20 de zile în care, printre altele, se va putea achiziţiona şi caietul de sarcini. Până la urmă, ne vom încadra în termenul pe care l-am avansat de la început, final de septembrie, început de octombrie", a mai declarat Florea.

Lichidatorul judiciar al FC Rapid este convins că, pe lângă Primăria Sectorului 1 din București şi Primăria din Voluntari, care şi-au anunţat intenţia clară de a renaşte Rapidul, la licitaţie vor mai participa şi alte societăţi.