• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Fanii din Serie A se înghesuie să-și vadă echipele favorite în noul sezon. Conform Gazzetta dello Sport, au fost vândute 282.683 de abonamente, cu 30.788 mai multe decât în precedenta stagiune.

Principala creștere a înregistrat-o Milan, care este și clubul cu cele mai multe carduri vândute pentru întreg sezonul. După campania de achiziții impresionantă din vară, rossonerii au anunțat că au vândut 31.000 de abonamente în noul sezon, cu 14.559 mai multe decât în precedentul.

Deși nu au publicat date oficiale, se speculează că și Inter ar fi vândut același număr de tichete pentru toate meciurile de acasă. Podiumul a fost completat de Juventus, care a înregistrat un sold out și în noul sezon.

Numărul de abonamente vândute de fiecare club în noul sezon:

România este însă la ani lumină distanță de ceea ce se întâmplă în Italia, asta chiar dacă nici în Serie A, în ultimii ani, stadioanele nu au fost pline decât rareori.

De exemplu, conform informațiilor digisport.ro, CFR Cluj ar fi vândut în jur de 2.000 de abonamente, Dinamo, în jur de 1.500 de abonamente, Craiova, în jur de 1.200, iar FCSB nici măcar nu a comercializat tichete pentru întreg sezonul.

În cazul oltenilor trebuie spus că cele 1.200 au fost vândute pentru noul stadion, iar fanii care și le-au cumpărat primeau tichete speciale gratuite pentru jocurile disputate la Severin. Nu exclus ca numărul abonamentelor vândute să crească după inaugurarea propriului stadion.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT