• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

CSA Steaua a susţinut luni primul antrenament cu public. Fanii au venit în număr de aproximativ 500, iar Marius Lăcătuş i-a anunţat că echipa va ajunge curând în Liga 1. Fostul internaţional nu ţine cont de FCSB, în cazul în care cele două se vor întâlni pe prima scenă. Acesta a subliniat că a primit ajutor de la Hagi şi Gâlcă.

"Echipa va creşte. În cel mai scurt timp vrem să ajungem unde ne dorim, unde ne e locul, în Liga 1. Din câte ştiu Comitetul Executiv la AMFB e în 20 august. Atunci vom afla în ce ligă ne înscriem. Jucătorii de la Regal sunt 14, cei născuţi în 1999. Avem acum 25. Sigur că nu toţi vor rămâne.

În această săptămână sper să finalizăm lotul care va pleca în primul stagiu de la Cheile Grădiştei duminică.

Care e problema? Pentru noi nu e nicio problemă. Suntem încă o echipă, un adversar pentru FCSB şi celelalte. Trebuie să ne vedem lungul nasului. Nu trebuie să ne gândim încă la Champions League", a spus Lăcătuş, la prezentarea lotului.

În jur de 500 de suporteri s-au strâns la stadionul Ghencea, majoritatea membri ai Peluzei Sud Steaua, care și-a anunțat oficial susținerea pentru echipa Armatei, dar și câțiva membri de la Peluza Nord a roș-albaștrilor.

VIDEO CU FANII STELEI

De cealaltă parte, la primul meci al FCSB-ului, cu Voluntari (2-1), pe Arena Națională au fost prezenți 10.000 de fani ai echipei lui Nicolae Dică.