• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Florin Costea a semnat în cele din urmă cu ACS Șirineasa, liderul seriei a patra din Liga 3. Fotbalistul a oferit primul interviu din postura de jucător de divizia a treia.

Dorit şi de Adrian Mititelu în Liga a IV-a din judeţul Dolj, U Craiova 1948, Costea nu a ales cu inima. Pentru că, aşa cum a dezvăluit, o consideră pe echipa din eşalonul inferior adevărata Universitatea Craiova, echipa sa de suflet.

Sunt legat de Universitatea Craiova, echipa care e în liga a patra, şi le doresc multă baftă acolo! Le doresc baftă şi celor care sunt în Liga I, dar eu ţin doar cu echipa din liga a patra”, a declarat Florin Costea pentru Pro TV.

Referitor la transferul propriu-zis la Şirineasa, cel poreclit "Cioară" a recunoscut că a fost impresionat de proiectul care i-a fost prezentat.

Am venit aici pentru că am primit o ofertă foarte bună din punct de vedere financiar. La o ofertă mai bună din altă parte voi găsi înţelegere şi voi merge acolo”, a mai spus vârful.

Ajuns la 32 de ani, Florin Costea a jucat ultima dată pentru echipa din oraşul natal, CSM Râmnicu Vâlcea, pentru care a marcat cinci goluri în şase partide în sezonul trecut din Liga a II-a. Clubul vâlcean s-a desfiinţat însă în iarnă, iar Costea s-a pregătit timp de două luni în vară cu ciprioţii de la Othellos Athienou (liga secundă), cu care nu a mai semnat însă niciun contract.