• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Cerere mare de abonamente la CSA Steaua. Chiar dacă prețul unui abonament la meciurile echipei în liga a 4-a sau a 5-a costă 150 de lei, fanii nu s-au speriat și au rezervat deja toate abonamentele care vor fi puse în vânzare. Este vorba de 1.000 de abonamente.

Suporterii Stelei susțin că cererile sunt mult mai mari decât numărul abonamentelor puse în vânzare și anunță că au deja 5 - 6.000 de solicitări, chiar și de la fani din străinătate.

”La antrenamentul cu publicul au fost prezenți în jur de 1.000 de oameni, azi la meci au fost un jur de 2.000 de suporteri. Cererile pentru abonamente sunt foarte mari. Vor fi în jur de 1.000 de abonamente, dar cererile sunt de 5-6 ori mai mari. Sunt suporteri care stau în străinătate și nu o să vină la meciuri, dar o să cumpere abonamente. S-a creat un fanatism o dată cu creearea acestei echipe.

Noi, prin faptul că o să cumpărăm abonamente, vrem să ajutăm clubul și cine are posibilitatea poate să vină alături de noi. Cei de la CSA trebuie să aibă grijă ca această echipă să nu mai ajungă pe mâna unui om ca Becali”, a declarat Horia Enache, unul dintre membrii grupului Old Boys, pentru digisport.ro.

Fanii roș-albaștrilor ia în considerare chiar schimbarea stadionului pe care Steaua urmează să susțină partidele de acasă. Aceștia doresc ca de pe terenul 5 de antrenament din Ghencea să se mute pe terenul unde evoluează echipa de rugby a CSA.

”Am vorbit între noi și ne gândim să le propunem celor de la CSA ca echipa să joace meciurile pe stadionul de rugby pentru că acolo sunt în jur de 4.000 de locuri. E un pas spre normalitate”, a mai spus Horia Enache.

Horia Enache a dezvăluit ce înseamnă acest proiect pentru suporterii Stelei și consideră că timp de 14 ani au fost mințiți.

”E proiectul la care noi am visat de când lucrurile au început să se strice cu echipa pe care noi o consideram Steaua, visam să avem un club curat. Domnul Talpan și-a făcut meseria și ne-a arătat că am fost mințiți timp de 14 ani, am fost mințiți de LPF, FRF, CSA din acele vremuri și de Gigi Becali.

În momentul în care am aflat că asta nu este Steaua am demarat acest proiect și rodul muncii noastre din ultimii ani în care noi nu am fost prezenți pe stadion se vede în sfârșit”, a concluzionat Horia Enache.

Înfiinţarea echipei militare vine ca urmare a litigiului dintre CSA Steaua şi gruparea din Liga I, în urma căruia clubul finanţat de Gigi Becali a pierdut dreptul de folosire a mărcii "Steaua Bucureşti" şi a fost obligat să îşi schimbe denumirea în FCSB.

Războiul dintre FCSB și Armată a început în anul 2015, când echipa lui Becali a pierdut marca Steaua Bucureşti, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a respins contestaţia în anulare formulată de club la decizia din 3 decembrie 2014 prin care i-a fost anulată marca.

ICCJ a anulat marca Steaua Bucureşti înregistrată sub nr. 061735 în 29 ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA. De la decizia ICCJ, cele două părţi au avut mai multe întâlniri pentru a discuta despre condiţiile de utilizare a mărcii Steaua, fără a ajunge la un acord.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT