• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Au apărut foarte multe critici, de când primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a anunţat că va sprijini renaşterea clubului Rapid. Este evident că principala sa dorinţă este aceea de a căpăta capital politic, mai ales dacă echipa nou-înfiinţată va avea succes. Chiar dacă, deocamdată, mult mai discret, acelaşi lucru îl urmăreşte şi primarul Sectorului 5, Daniel Florea, cel care le-a spus personal jucătorilor, la meciul de vineri, cu Venus, scor 6-0, că primăria pe care o conduce va aloca o sumă foarte importantă echipei CSA Steaua.

Atunci când au anunţat înfiinţarea CSA Steaua, care pretinde, după deciziile instanţelor îndreptate împotriva clubului lui Gigi Becali, că este adevărata continuatoare a brandului Steaua, a fost avansat un buget de 300.000 de euro pe an. Unul enorm pentru Liga a 4-a. Ulterior, comandantul clubului, Cristian Petrea, a precizat că "acea sumă era estimată drept necesară pentru 2017-2018, dar bugetul pentru acest sezon este la jumătate".

Şi dacă rămânea la 150.000 de euro, bugetul de la CSA Steaua ar fi fost peste orice sumă pe care vreo altă echipă din eşalonul 4 o mai cheltuise până acum. Dar surpriza a venit vineri seară, când înaintea meciului cu Venus, scor 6-0, primarul Daniel Florea le-a spus personal jucătorilor că le va da o mână de ajutor pentru promovare în lupta cu Rapid şi va aloca în jur de 20.000 de euro pe lună echipei. Deci 240.000 de euro pe an. Plus cei 150.000 şi se ajunge la o sumă enormă! Sunt exemple de echipe care cu aceşti bani au tras la promovare în Liga 1!

Cealaltă echipă care şi-a anunţat intenţia de a promova, Academia Rapid, are şi ea un buget foarte mare. Primarul Sectorului 1 a afirmat că noua societate "va cheltui 320.000 de euro pentru a ajunge în Liga a 3-a. Cea mai mare parte din sponsorizări, iar diferenţa de la Primărie. Dacă va fi atrasă întreaga sumă, vom veni şi noi cu un leu, dacă nu, vom aloca diferenţa".

Academia Rapid a debutat furtunos în prima etapă, 13-0 cu Progresul 2005.

Daniel Florea are tangenţe cu fotbalul românesc. Este cel care a judecat, în aprilie 2008, ca preşedinte al Curţii de Arbitraj în Fotbal, celebrul "Caz Bricheta" şi a respins drept neîntemeiat memoriul Rapidului.