• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Cosmin Contra (41 de ani), antrenorul lui Dinamo, a evitat să vorbească despre șansele roș-albilor la cununa cu lauri, dar a menționat faptul că cel mai mult îl interesează victoria de sâmbătă, de la Severin, contra celor de la CS U Craiova. ”Guriță” a lăudat însă jocul strategic la care recurge de multe ori Gigi Becali, finanțatorul FCSB. 

”Gigi Becali, știm foarte bine jocul lui. Când o echipă e pe val încep prieteni de prin presă să scoată oferte care nu sunt reale încercând să destabilizeze acea echipă.

E ok dacă-i reușește jocul, de multe ori îi reușește acest joc. Știm foarte bine că și înaintea meciurilor directe, când vrea să destabilizeze, vorbește de interesul a 3-4 jucători de la echipa adversă. E ok, e o tactică bună. I-a mers, îi merge în continuare, dar de la Dinamo, deocamdată, nu e nimeni de vânzare.

Nu vreau să vorbesc nimic despre negocieri. Au fost, ne-am întâlnit, dar vreau să mă concentrez acum doar pe meciul cu CS U Craiova și mai apoi vom vorbi și despre contract. Săptămâna viitoare vom vorbi mai mult”, a spus Contra, la conferința de presă, de dinaintea partidei cu oltenii.

CS U Craiova - Dinamo, din etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 1, programat sâmbătă, 22 aprilie, la Severin, va începe la ora 20:30 și va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Meciul va fi transmis și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Becali a spus recent că este interesat de Adam Nemec, de la Dinamo, transfer pe care a spus că-l va rezolva în pauza de vară. 

"O să aduc 10 jucători în vară. De la toate echipele. Dar nu zic pe cine aduc, că iar o să se spună că vreau să cumpăr doar înainte de meciurile directe. Eu nu fac asta. Am caracter și nu sunt <chiftelar>", a spus Gigi Becali.

În runda a 8-a din play-off se va juca Dinamo - FCSB. Derby de România se va juca disputa luni, 1 mai, de la ora 20:30, pe Arena Națională, și va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Meciul va fi transmis și în format LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

9 fotbaliști pe care Gigi Becali vrea să-i aducă la FCSB, în vară

Adam Nemec (31 de ani) - atacant Dinamo (Ionel Dănciulescu a spus, la Digi Sport, că slovacul mai are contract cu roș-albii până în vara lui 2018)

Junior Morais (30 de ani) - fundaș stânga Astra (Becali susține că totul este rezolvat și că brazilianul va fi legitimat de la 1 iunie. Va fi liber de contract la vară)

Filipe Teixeira (36 de ani) - mijlocaș Astra (va fi liber de contract la vară)

Andrei Ivan (20 de ani) - atacant CS U Craiova

Alexandru Mateiu (27 de ani) - mijlocaș CS U Craiova

Florinel Coman (19 ani) - atacant Viitorul

Dragos Nedelcu (20 de ani) - mijlocaș Viitorul

Bogdan Țîru (23 de ani) - fundaș central Viitorul

Răzvan Horj (21 de ani) - fundaș CFR Cluj

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGISPORT