• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Internaționalul român George Pușcaș a marcat pentru a doua etapă consecutivă în victoria de la Pisa, care o trimite astfel pe Benevento la barajele de promovare în Seria A Tim.

Internaționalul român de 21 de ani a fost integralist în deplasarea de la Pisa, acolo unde Beneveto s-a impus fără mari probleme, cu scorul de 3-0, și și-a asigurat astfel locul în play-off-ul de promovare în Serie A Tim. George Pușcaș a deschis scorul în minutul 51 al partidei din pasa lui Lopez. Opt minute mai târziu, fotbalistul de 21 de ani a încasat un cartonaș galben pentru un fault comis la mijlocul terenului. Celelalte reușite au venit în minutul 63 și la ultima fază a jocului și au fost semnate de De Falco și Cevarolo.

Dacă nu câștigau în penultima etapă din sezonul regulat cu Frosinone, echipa lui Valentin Cojocaru se califica direct în serie A pentru ca era prea mare diferența de puncte între locul 3 și locul 8 și se anula playoff-ul.

Și etapa trecută, internaționalul român de 21 de ani a deschis scorul cu Frosinone, în minutul 43. A fost schimbat ulterior în minutul 77 cu Pajac. George Pușcaș a punctat de patru ori în această ediție a campionatului în cele 17 apariții.

În primul tur al fazei play-off vor avea loc meciurile Benevento - Spezia şi Cittadella - Carpi, iar apoi învingătoarele vor juca semifinale (dublă manşă) cu Perugia, respectiv Frosinone. Finalistele se vor bate (în dublă manşă) pentru singurul loc promovabil din acest baraj.

George Puşcaş şi-a început cariera la Liberty Oradea, iar apoi a ajuns la FC Bihor. Transferat la Inter în 2013, Puşcaş a fost împrumutat sezonul trecut de "nerazzurri" la Bari, pentru care a jucat 17 meciuri şi a marcat cinci goluri în Serie B, iar în actuala stagiune la Benevento.

Puşcaş a jucat pentru naţionalele de juniori şi tineret ale României la under 17, under 19 şi under 21.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT