• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Vlad Chiricheş nu a reuşit să se impună în primul 11 al lui Napoli, dar, chiar şi aşa, mai multe cluburi europene sunt interesate de serviciile românului ajuns la 28 de ani.

Turcii de la haber61.net susţin că românul se află pe lista lui Trabzonspor, dar şi că Mircea Lucescu a fost cel care l-a recomandat clubului aflat pe locul 11 în SuperLiga.

Nantes, Lille sau Bordeaux sunt alte echipe care s-au interesat de internaţionalul român în această perioadă.

În vară, s-a vorbit intens despre posibilitatea ca fostul stelist să ajungă în Turcia, însă acesta a preferat să se lupte pentru un post de titular la Napoli.

Cum în continuare nu e o variantă constantă pentru primul 11 al echipei din sudul Italiei, fundaşul român ar putea ajunge în Franţa, după modelul Tătăruşanu.

Bordeaux şi-a trimis deja reprezentanţii la ultimele meciuri ale naţionalei, iar referinţele sunt dintre cele mai bune. În iarnă se va face o ofertă concretă, însă suma nu este una foarte mare: între 5 şi 6 milioane de euro.

Actuala înţelegere dintre Chiricheş şi Napoli este valabilă până în 2020. Cinci meciuri a adunat fostul stelist în toate competiţiile acestui sezon.