• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

După ce Leonardo Bonucci a ajuns de la Juventus la Milan, bianconerii au reușit, la rândul lor, să transfere un fundaș de la rivala din Lombardia. Mattia De Sciglio urmează să ajungă la echipa lui Massimiliano Allegri, pentru 12 milioane de euro, sumă care poate să crească în funcție de performanțele pe care jucătorul de 24 de ani le va realiza la piemontezi.

Milan renunță, astfel, la jucătorul care, în sezonul trecut, a purtat în șapte meciuri și banderola de căpitan. De Sciglio, jucător care a crescut la juniorii rossonerilor, poate evolua atât ca fundaș dreapta, cât și ca fundaș stânga, însă șansele sale de a mai prinde un post de titular în echipa lui Vincenzo Montella au scăzut considerabil, după transferurile lui Andrea Conti (de la Atalanta) și Ricardo Rodriguez (de la Wolfsburg).

Mai mult decât atât, un alt motiv pentru care Milan a acceptat oferta lui Juventus ar fi aceea că actualul contract al lui De Sciglio urmează să expire în 2018, iar negocierile privind prelungirea nu au decurs așa cum sperau conducătorii lombarzilor.

Potrivit Gazzettei dello Sport, jucătorul, care acum se află în China, alături de restul rossonerilor, își va lua adio de la colegi și se va întoarce în Italia pentru a face vizita medicală și pentru a semna contractul cu Juventus.

În afara lui De Sciglio, bianconerii sunt foarte aproape să-l transfere și pe Wojciech Szczesny. Portarul polonez de 27 de ani, care aparține în continuare de Arsenal, deși, în ultimele două sezoane, a apărat la Roma, ar putea ajunge la Torino în schimbul unei sume de aproximativ 11-12 milioane de euro.

Meciurile din Serie A vor putea fi urmărite ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport și pe www.digisport.ro și în sezonul următor.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT