• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Fiorentina are şanse mici să mai prindă un loc de cupă europeană în acest sezon şi în ultima perioadă s-a vorbit tot mai mult despre varianta ca Ianis Hagi să primească mai multe minute din partea lui Paulo Sousa.

Totuşi, antrenorul portughez a vorbit despre şansele ca mijlocaşul român să evolueze la echipa mare, dar a anunţat şi o problemă de ordin fizic pe care fostul jucător al Viitorul ar avea-o.

"Ianis se pregăteşte bine, dar îi lipseşte ceva din punct de vedere fizic, pentru un asemenea tip de campionat. Să vedem dacă îi găsim loc să joace în acest final de sezon", a spus Sousa, în cadrul unei conferinţe de presă.

Ianis Hagi (18 ani) a debutat la Fiorentina în Serie A TIM pe 23 octombrie 2016. A intrat din minutul 76 al meciului câştigat cu 5-3 în deplasare în faţa lui Cagliari, în cadrul etapei a 9-a din actualul sezon, la numai o zi după ce împlinise 18 ani. A mai fost pe bancă la alte 22 de meciuri de campionat.

În acest moment, Fiorentina se află pe locul al 8-lea în clasamentul din Serie A TIM; cu 52 de puncte (golaveraj 50-41), 8 puncte distanță de locul 6, ultimul care duce în Europa League, ocupat în acest moment de Atalanta.

Hagi junior a fost tranferat la Fiorentina încă din 2015, pentru două milioane de euro, dar a mai jucat pentru Viitorul şi în sezonul trecut.

Primul meci în care Ianis ar putea evolua e Fiorentina - Inter, care se va disputa sâmbătă, de la ora 21:45, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2.