• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Vânzarea starurilor lui Arsenal, Alexis Sanchez şi Mesut Ozil, în perioada de transferuri din ianuarie "este posibilă", a admis, joi, antrenorul "tunarilor", Arsene Wenger. Contractele celor doi jucători sunt valabile doar până la finalul sezonului.

"Este posibil. Odată ce te afli într-o astfel de situaţie, trebuie să te gândeşti la toate soluţiile", a declarat francezul, când a fost întrebat despre despărţirea de cele două staruri.

Cu toate acestea, Wenger, care pregăteşte meciul de campionat cu Watford, nu a fixat o dată limită în negocierile cu cei doi jucători privind prelungirea actualor înţelegeri.

"Întotdeauna am spus că faptul că nu am ajuns la un acord anul trecut nu înseamnă că jucătorii trebuie obligatoriu să plece. Amândoi sunt fericiţi aici şi sper că vom găsi o soluţie", a precizat tehnicianul de 67 de ani.

În cazul în care germanul şi chilianul nu vor ajunge la un acord cu Arsenal pentru prelungirea actualelor contracte, ei vor fi liberi să semneze cu orice club din vară, fără ca londonezii să primească vreun ban. Astfel, perioada de transferuri din ianuarie este ultima în care Arsenal poate încerca să recupereze o parte din banii investiţi.

Sanchez (28 ani) a fost cumpărat de Arsenal în 2014, la un an după Ozil, care are aceeaşi vârstă.

Potrivit presei, Paris Saint-Germain şi Manchester City ar fi cele mai interesate de achiziţionarea atacantului chilian, în timp ce Manchester United ar fi formaţia tentată de transferul mijlocaşului german, care a mai colaborat cu antrenorul "diavolilor", Jose Mourinho, la Real Madrid.

La începutul acestei săptămâni, agentul lui Ozil, Erkut Sogut, a afirmat că discuţiile cu Arsenal în privinţa unui nou contract se află pe drumul cel bun.

"Asta am înţeles şi eu", a conchis Arsene Wenger.