• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Leon Goretzka este dorit de Barcelona, Bayern Munchen, Juventus, sau de granzii din Premier League, precum Manchester United, Liverpool și Manchester City, dar Arsenal are în acest moment prim-planul pentru transferul germanului care la finalul acestui sezon devine de contract.

Chiar dacă Barcelona a făcut primii pași în vederea unui transfer, prin întâlnirea reprezentanților clubului cu cei ai jucătorului, Arsenal este acum cel mai aproape să îl ia, după cum anunță britanicii de la The Sun.

În vârstă de 22 de ani, Goretzka este urmărit de multă vreme de Arsene Wenger, care acum este gata să aducă încă un german în lot, după căpitanul Mertesacker - care și-a anunțat retragerea la finalul acestui sezon - Mustafi și Ozil. Londonezii au pregătit un salariu consistent, alături de un bonus însemnat la semnătură pentru starul lui Schalke 04, care în această iarnă poate semna gratis cu orice echipă.

Originar din Bochum, Leon Goretzka a ajuns la Schalke în 2013, iar de atunci a strâns 130 de meciuri în toate competiţiile şi a marcat 19 goluri. În 2014, a debutat şi în naţională, pentru care a evoluat deja de 12 ori, înscriind 6 goluri.

Actuala stagiune este cea mai bună a carierei pentru mijlocaşul de 22 de ani. În 11 prezenţe în Bundesliga, a reuşit 4 goluri.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT