• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

O adevarată fană a echipei de fotbal West Ham United a fost sărbătorită de managerul Slaven Bilic și jucătorii de la echipa ei îndrăgită. Este vorba de Mabel Arnold, o figură extrem de cunoscută și populară printre fani, care a împlinit recent vârsta de 101 ani.

La doar o zi după ce a împlinit venerabila vârstă de 101 ani, Mabel Arnold le-a făcut o vizită fotbaliștilor în cantonamentul din Rush Green, care se pregăteau pentru derby-ul cu Arsenal, pierdut însă cu 0-3. Fana lui West Ham a fost întâmpinată de managerul Slaven Bilic și de fotbaliști.

Tehnicianul croat de 48 de ani i-a îmnânat un tort, pe care Mabel l-a primit cu drag. ”Este un moment plăcut din viața mea“, a declarat Mabel, în timp ce a făcut un efort să sufle în lumânările de pe el.

”Este minunat să vin aici și să vad pe toată lumea, este o experiență minunată.

De obicei, visezi la aceste lucruri, dar care în mod normal nu se întâmplă. Uite că acum mi s-a întâmplat mie. Vă mulțumesc foarte mult“, a mai spus fana londonezilor.

Mabel, care a văzut primul meci al lui West Ham pe când juca pe Boleyn Ground, în 1934, a participat la mai mult de 2.000 de meciuri, lucru care l-a impresionat pe actualul manager al ”ciocănarilor”. ”A fost o plăcere și o onoare să vă urez bun venit la Rush Green“, a declarat Slaven.

”Ea este într-adevăr o femeie incredibilă și toată lumea de aici are o mare admirație și afecțiune pentru ea.

Faptul că ea încă mai continuă să vină la meciuri deși are 101 ani și că deține abonament sezon de sezon este absolut fantastic.

În numele tuturor celor de aici, aș dori să-i urez lui Mabel un sincer La multi ani!

Și îi mulțumesc pentru sprijinul minunat pe care l-a acordat acestui club pentru zeci și zeci de ani“, a mai spus croatul.

Mabel a fost însoțit la Rush Green de fiul ei Graham, cu care ea obișnuiește să participe la fiecare meci jucat ”acasă”. Femeia deține un abonament din 1935, de când a început să frecventeze meciurile lui West Ham cu soțul ei, Richard.

Deși s-a mutat din estul Londrei, pentru a fi mai aproape de fiul ei, Mabel și-a reînnoit deja abonamentul pentru sezonul 2017 - 2018și va fi pe această cale invitatul special al clubului la jocul din acest weekend împotriva lui Swansea.