• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Vadim Vasilyev, vicepreședintele clubului AS Monaco, recunoaște că monegascii pot fi forțați să-i vândă vara viitoare pe Thomas Lemar și Fabinho. Vasiliov a spus, de asemenea, că Monaco se retrage din cursa pentru Alexis Sanchez, deoarece clubul nu-și permite salariul fotbalistului.

Vadim Vasilyev și-a exprimat punctul de vedere cu privire la viitorul fotbaliștilor Thomas Lemar și Fabinho. Vorbind cu jurnaliștii de la Sky Sports, Vasilyev a dezvăluit că cel mai corect lucru pentru cei doi fotbaliști este să fie vânduți vara viitoare. Rusul a dezvăluit că va fi o "șansă corectă" pentru Lemar spre exemplu care doar în anul 2017 a avut oferte concrete din partea unor cluburi ca Arsenal și Liverpool.

Vasilyev a afirmat de asemenea că ”Liverpool a fost cu adevarat interesată, iar Arsenal a fost foarte aproape de finalizarea transferului”. Un alt jucător determinat să părăsească Stade Louis II este Fabinho - o țintă clară pentru Manchester United. ”Este un jucător cheie, dar ne dăm seama că la un moment dat este corect să lăsăm jucătorii să plece”.

În același timp, oficialul monegascilor a admis că este un mare fan al fotbalistului Alexis Sanchez doar că salariul pe care îl pretinde este mult prea mare pentru cât poate oferi AS Monaco. ”Este un jucător fantastic, dar probabil că salariul lui este prea mult pentru noi".