• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Kylian Mbappe este unul dintre cei mai doriţi fotbalişti ai lumii după sezonul de excepţie făcut la AS Monaco. Real Madrid e foarte interesată de transferul noului puşti-minune al fotbalului francez, însă nu toată lumea crede că mutarea ar fi potrivită pentru Mbappe.

David Trezeguet i-a recomandat atacantului în vârstă de 18 ani, care a "explodat" în acest sezon la Monaco, să mai rămână la noua campioană a Franţei.

"Are toate calităţile pentru a devenit un atacant de top, are un viitor excepţional. Trebuie însă lăsat să se bucure de ceea ce i se întâmplă, pentru că este unic, la vârsta lui. Ar trebui să mai rămână un an la Monaco, unde să-şi arate calităţile şi să confirme. Să nu uităm că are doar 18 ani. Are suficient timp pentru a juca la un nivel mai înalt, la un club gen Real Madrid, Barca, Juve...", a fost sfatul fostului atacant al lui Monaco, din perioada 1995-2000, pentru noua "perlă" a grupării din Principat.

Nici Monaco pare a nu se grăbi să-şi vândă noul star. Vicepreşedintele trupei din Monte Carlo, Vadim Vasilyev, susţine că Mbappe este netransferabil indiferent de ofertă.

AS Monaco ar fi primit o ofertă de 75 de milioane de euro, de la Liverpool, pentru Mbappe, care ar fi fost deja refuzată.

Kylian Mbappe are 15 goluri şi 11 pase decisive în 28 de meciuri de Ligue 1, în acest sezon, şi a marcat de şase ori şi în cele nouă partide din Liga Campionilor: a înscris în ambele manşe din optimi, cu Manchester City, iar în sferturi, cu Dortmund, a reuşit o "dublă" atât în tur, cât şi în retur.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT