• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Deși are doar 18 ani, Kylian Mbappe poate fi considerat unul dintre cei mai buni jucători ai acestui sezon din fotbalul european, iar presa internațională scrie deja despre banii care ar putea fi plătiți în schimbul său de către marile forțe de pe continent.

Colegul său de la AS Monaco, croatul Danijel Subasic, a făcut însă o declarație amuzantă referitoare la un posibil transfer al atacantului, care a devenit primul jucător care înscrie în fiecare dintre primele patru meciuri din fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor:

Toată lumea vorbește despre milioanele de euro care îl așteaptă, dar pe el încă îl aduce mama sa la antrenamente în fiecare zi!”, a declarat portarul lui AS Monaco, Danijel Subasic, care apoi l-a lăudat pe tânărul său coleg: ”Aleargă ca și cum s-ar afla pe o motocicletă. Este uimitor, joacă senzațional și are doar 18 ani”.

Mbappe nu s-a remarcat însă în Principat doar prin ceea ce face pe teren:

Este foarte bun când joacă pe Play Station. Pe lângă talentul său, muncește foarte mult la antrenamente. Și nu este un trișor și are capul pe umeri”, a spus fundașul stânga, Benjamin Mendy.

Singurul care a acceptat să vorbească despre o posibilă plecare a lui Mbappe a fost Fabinho:

Mai devreme sau mai târziu va ajunge la Real Madrid, Barcelona sau un club de un asemenea calibru. Dar atât timp cât e alături de noi, vom profita de asta. Este senzațional ca un jucător de doar 18 ani să arate atâta maturitate atât pe teren, cât și în afara lui”, a zis și Fabinho.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT