• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

UPDATE: Nantes a pierdut, în cele din urmă, meciul cu Olympique Marseille, scor 0-1, asta după ce, în ultimele 20 de minute, unul dintre jucători a evoluat precum Franz Beckenbauer, în semifinala Cupei Mondiale din 1970, din Mexic, dintre Italia și Germania, câștigată de Squadra Azzurra cu 4-3, după prelungiri.

Întrucât Claudio Ranieri a făcut toate schimbările în primele 24 de minute ale meciului, după ce trei jucători s-au accidentat, Diego Carlos a ținut să continue partida și să nu-și lase echipa în inferioritate numerică, asta deși s-a accidentat în urma unui duel cu Maxime Lopez, în minutul 70, și nu își mai putea mișca brațul stâng.

Fundașul brazilian a revenit însă pe teren bandajat, după trei minute și a continuat partida.

Din păcate pentru echipa sa, Ciprian Tătărușanu, autorul unei prestaţii excelente, a fost învins de Lucas Ocampos, în minutul 87, iar OM a câștigat cu 1-0.


Claudiu Ranieri a epuizat toate cele trei schimbări în primele 24 de minute ale meciului dintre FC Nantes și Olympique Marseille, cel în care Ciprian Tătărușanu, noul portar al ”canarilor” și-a făcut debutul în Ligue 1.

Valentin Rongier, Yacine Bammou și Alexander Kacaniklic s-au accidentat în prima jumătate a reprizei întâi, iar antrenorul italian a trebuit să-i înlocuiască.

În minutul 11, Rongier a ieșit pe targă, fiind înlocuit cu Samuel Moutoussamy.

Mai apoi, Adrien Thomasson i-a luat locul atacantului marocan Yacine Bammou, în minutul 20. Peste patru minute, Ranieri a fost nevoit să opereze o modificare și în bandă, întrucât suedezul Kacaniklic n-a mai putut continua și fost schimbat cu Jules Iloki.

Aflat la primul meci pentru Nantes, după transferul de la Fiorentina, Ciprian Tătărușanu a avut trei intervenții foarte bune în prima parte, el contribuind decisiv la păstrarea scorului de 0-0.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIN LIGUE 1