• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Chiar dacă a fost crticat pentru atitudinea avută la finalul meciului cu Celtic, 5-0 în Scoţia, pentru că a refuzat să dea mâna cu un adversar, Neymar pare mult mai matur, cel puţin la nivel declarativ.

Neymar a devenit în această vară cel mai scump jucător din istorie, iar randamentul său la PSG e unul extraordinar: 5 goluri şi 5 assisturi, deşi sezonul e încă la început. Mulţi considerau că unul dintre motivele pentru care brazilianul a părăsit Barcelona a fost reprezentat de dorinţa de a nu mai fi în umbra lui Messi. Astfel, va avea ocazia să devină cel mai bun jucător din lume, într-o formaţie în care el devine vioara întâi fără drept de apel.

Chiar dacă fără îndoială el este starul numărul unu din echipa vicecampioanei Franţei, sud-americanul a dat dovadă de extrem de mult bun simţ în ultimul interviu acordat. El a vorbit despre nevoia de coeziune şi forţa grupului în detrimentul realizărilor personale.

"Evident că un fotbalist îşi doreşte să câştige Balonul de Aur, dar eu nu mă gândesc în acest moment la acest lucru. Mai importantă e forţa grupului, toţi trebuie să gândim ca un tot unitar. Fotbalul nu e un sport individual, trebuie să fim toţi pentru unul şi unul pentru toţi", a explicat Neymar, conform naijaloveinfo.com.