• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

După ce brazilienii de la Esporte Interativo au anunțat în premieră că Neymar va ajunge la PSG, o altă publicație din țara sud-americană, Correio da Manha, a precizat că cele două părți au ajuns la o înțelegere încă din luna iunie, totul fără știrea Barcelonei.

Ziarul brazilian susține că a avut acces la documente confidențiale pe care figurează data de 30 iunie. Astfel, aceștia notează că negocierile dintre Neymar, asociații săi și parizieni s-ar fi încheiat la acea dată, și nu în august așa cum au vrut aceștia să creadă conducătorii catalani.

Correio da Minha mai scrie că Neymar a fost însoțit de nu mai puțin de șapte reprezentanți atunci când a discutat detaliile contractuale cu cei de la Paris Saint-Germain. În documentele la care brazilienii susțin că au avut acces sunt trecute și detalii legate de prezentarea oficială a jucătorului pe Parc des Princes, la care urmau să fie prezenți 500 de jurnaliști.

Întreaga operațiune a fost pregătită ca și cum Neymar ar fi fost un șef de stat”, scrie Correio da Minha atunci când vine vorba despre transferul lui Neymar, precizând că Antero Henrique, noul director sportiv al lui PSG ar fi responsabil de documentul în care apar toate detaliile transferului.

De asemenea, în acele documente apar și numele a șase impresari și oameni de afaceri (Pini Zahavi, Marcelo Simoniam, Juan Figer, Wagner Ribeiro, Mohamed Afzal și Humberto Paiva), care ar fi încasat comisioane importante, alături de tatăl lui Neymar.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT