• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Tânărul atacant francez Kylian Mbappe (18 ani), vânat de mai multe cluburi printre care Real Madrid, îşi doreşte să rămână la Monaco, iar tatăl său, care îi reprezintă interesele, vrea acelaşi lucru, a declarat prinţul Albert de Monaco, miercuri, pentru postul ”Canal+”, după cucerirea titlului de campioană de către echipa monegască.

”Dacă Mbappe va rămâne, nu ştiu. Dar ce pot să spun este că asta îşi doreşte. Şi nu cred că divulg un secret prin faptul că şi tatăl său vrea acelaşi lucru.

Dar, pot interveni schimbări de ultim moment pe care eu nu le cunosc, dar deocamdată el va fi la AS Monaco şi anul viitor", a spus şeful statului monegasc.

Atacantul lui AS Monaco a devenit unul dintre cei mai doriţi jucători graţie evoluţiilor din acest sezon, aflându-se în vizorul marilor cluburi europene.

Conform presei internaţionale, în afara echipei celor de la Real Madrid, de serviciile francezului mai sunt interesate, de asemenea, formaţiile Manchester City, Manchester United şi Paris Saint-Germain.

VIDEO cu golul marcat de Mbappe, în victoria cu Saint-Etienne