• Liga 1: FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • Liga 1: Botoșani-Viitorul (ora 18:00) și Astra-CFR Cluj (ora 20:30) se joacă luni, 25 septembrie, pe Digi Sport 1

Fără victorie în Liga 1, nou-promovata Juventus Bucureşti a deschis scorul în startul partidei de la Ploieşti cu CSM Poli Iaşi, apoi a oferit una dintre marile ratări ale sezonului.

În minutul 14, echipa lui Marin Barbu îşi putea dubla avntajul, dar Florin Ştefan nu a putut înscrie din careul mic, cu toată poarta în faţă.

Acţiunea a fost începută tot de Ştefan, care a centrat de pe partea stângă, până la Zaharia. Şutul acestuia a devenit o pasă în faţa porţii goale pentru fundaşul stânga al bucureştenilor, care, însă, a trimis incredibil peste, din doar 2-3 metri.

VIDEO: Ratarea uriaşă a lui Florin Ştefan

"Gazdele" aveau să regrete rapid oportunitatea irosită prea uşor. Patru minute mai târziu, moldovenii au egalat, prin Platini, apoi au trecut în avantaj, scor 2-1, prin Andrei Cristea, care a înscris în minutul 27. Juventus a reuşit totuşi să egaleze, după ceva mai mult de jumătate de oră de joc, prin Măzărache. 

Ratarea lui Ştefan concurează la titlul de cea mai mare a sezonului cu cea a dinamovistului Ionuţ Costache, din meciul cu Viitorul, de la Ovidiu.