• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Concordia Chiajna a pus capăt unei serii de patru meciuri fără victorie în campionat şi a făcut-o cu stil. Ilfovenii s-au impus cu 5-0 la Ploieşti, în faţa lui Juventus Bucureşti, cea mai clară victorie din istoria lor în Liga 1.

La finalul partidei, antrenorul Chiajnei, Ion Moldovan, a avut doar cuvinte de laudă la adresa elevilor săi, care au obţinut un succes entuziasmant.

"S-a întors norocul, dar şi echipa a jucat azi. Toţi jucătorii s-au dăruit, iar în acest moment suntem extrem de bucuroşi pentru rezultat. Am avut o perioadă de patru jocuri în care echipa a excelat, apoi a venit un recul. Se pare că acum băieţii au înţeles cum trebuie abordat un joc.

Vrem să obţinem cât mai multe puncte. Am simţit anul trecut, alături de Dan Alexa, ce înseamnă să evoluezi în play-out. E greu şi trebuie să avem cât mai multe puncte pentru a nu avea emoţii", a declarat Moldovan.

Deşi veteranul Marian Cristescu a marcat de două ori, remarcatul meciului a fost tânărul Ronaldo Deaconu, autorul unui gol de senzaţie în finalul primei reprize. Preşedintele de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam, nu a exclus ca jucătorul de 20 de ani să intre în atenţia patronului Gigi Becali.

"Ronaldo Deaconu are valoare, iar acest lucru s-a simţit şi azi. E un jucător de mare perspectivă, cu puţină răbdare poate să crească foarte mult", a spus Ion Moldovan.

VIDEO: Golul marcat de Deaconu