• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Dinamo vrea să câștige sâmbătă meciul cu CS U Craiova, după care speră să se impună în Derby de România, programat luni, 1 mai, pe Arena Națională. Totul pentru a spera în continuare la titlu. Astăzi, dinamoviștii au vorbit despre confruntarea de la Drobeta-Turnu Severin, iar după aceea au participat la antrenament. La început, Contra i-a strâns pe fotbaliști și i-a anunțat că Palic a devenit tată.

Zi de sărbătoare în familia croatului. Familia fotbalistului de la Dinamo tocmai a mai primit un membru. Croatul de 28 de ani și soția lui sunt în culmea fericirii, după ce, vineri dimineață, s-a născut primul lor copil. Anunțul a fost făcut chiar la începutul antrenamentului de azi de pe stadion din Ștefan cel Mare de antrenorul Cosmin Contra. Jucătorii au început să aplaude și l-au felicitat pe mijlocașul croat.

Înaintea antrenamentului, tehnicianul de 41 de ani a declarat că își dorește cu orice preț o victorie sâmbătă și momentan refuză să se gândească la titlu.

”Va fi o deplasare grea, contra unui adversar foarte bun, chiar dacă nu traversează cel mai bun moment, dar este în semifinalele Cupei.

Rivalitatea dintre Craiova și Dinamo se știe că este foarte mare. Noi suntem într-un moment foarte bun, așa că nu-mi doresc decât să continuăm seria bună începută acum trei meciuri”, a spus Contra, la conferința oficială de presă.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Tehnicianul roș-albilor se așteaptă la o atmosferă ostilă, chiar dacă meciul se va disputa la Drobeta-Turnu Severin.

”Va fi o atmosferă ostilă, dar mie îmi place să jucăm pe asemenea stadioane, te face să te simți fotbalist. Orice jucător îli dorește să dea cel mai bun din el.

Am digerat greu eliminarea din semifinale, pentru că nu am arătat bine, dar Craiova a meritat accesul în ultimul act al finalei Cupei României”, a completat tehnicianul.

CS U Craiova - Dinamo, din etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 1, programat sâmbătă, 22 aprilie, la Severin, va începe la ora 20:30 și va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Meciul va fi transmis și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.