• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Situația de la FCSB pare a fi una extrem de tensionată, iar Nicolae Dică nu are deloc o misiune ușoară. Tehnicianului de 37 de ani îi este din ce în ce mai greu să controleze jucătorii cu personalitate pe care-i are în lot, iar lucrurile par a fi scăpat de sub control.

După conflictul dintre Mihai Stoica și Denis Alibec, un alt incident iese la iveală, de această dată între Constantin Budescu și Nicolae Dică. Conform Prosport, cei doi s-ar fi contrat la un antrenament desfășurat săptămânile trecute la baza de pregătire a echipei. Tehnicianul a fost nemulțumit de implicarea mijlocașului ofensiv în ședința de pregătire și l-a trimis pe acesta la vestiar.

Budescu s-a conformat și a părăsit antrenamentul, însă nu înainte de a-l amenința pe Dică: ”O să vorbesc eu cu nea Gigi”. Lucru care de altfel s-a și întâmplat. Conform sursei citate mai sus, fotbalistul roș-albaștrilor l-a sunat pe finanțator, iar cel din urmă i-ar fi transmis lui Dică să nu-l sancționeze pe jucător.

De altfel, patronul echipei i-a luat apărare și lui Alibec, în conflictul pe care acesta l-a avut cu directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica. Totuși, finanțatorul i-a criticat pe ccei doi după meciul cu Viitorul, fiind nemulțumit de atitudinea acestora din teren și i-a amenințat cu banca de rezerve.

În vârstă de 28 de ani, Budescu a venit la FCSB în această vară, în schimbul sumei de 750.000 de euro și a evoluat în 7 partide, reușind să marcheze 3 goluri și le-a oferit colegilor o pasă de gol.

1,8 milioane de euro este cota de piață a lui Budescu, conform transfermarkt.com.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT