• Formula 1:  Marele Premiu de la Monte Carlo (azi, de la ora 15:00, pe Digi Sport 1)
  • Fotbal, Serie A, etapa a 38-a: Roma - Genoa (azi, de la ora 19:00, pe Digi Sport 2) şi Sampdoria - Napoli (azi, 19:00, Digi Sport 4)

Fostul căpitan al lui FC Vaslui, Raul Costin, liber de contract după despărțirea de azerii de la Simurq Zaqatala, a semnat cu Universitatea Cluj. Fotbalistul de 29 de ani este primul transfer al „șepcilor roșii” pentru noul sezon, anunță site-ul oficial al „studenților”.

Costin a mai evoluat, în țară, la Vaslui, Dacia Mioveni și FC Național. În total, a evoluat în peste 100 de meciuri, inclusiv în preliminariile UEFA Champions League și grupele Europa League.

Deși avea oferte și din străinătate, mijlocașul a preferat o întoarcere în România. "Nu au fost probleme cu banii, însă e viața destul de grea, în condițiile în care eram la 6 ore de Baku și mai ales că nu am putut avea toata familia cu mine, așa că am preferat să renunț. Am câteva oferte de afară, dar sincer mie mi-ar plăcea să revin în Liga 1", a declarat Raul Costin, în exclusivitate pentru Digi Sport, în urmă cu o zi (DETALII).

Negociază și cu Andrei Cordoș

Un alt jucător al Vasluiului ar putea ajunge la Universitatea. Fundașul central Andrei Cordoș, în vârstă de 25 de ani. Cordoș, care și-a început cariera chiar la ”U”, unde a evoluat în perioada 2005-2009, a jucat 56 de meciuri pentru ”șepcile roșii”, marcând două goluri.

În sezonul precedent, la Vaslui, Cordoș a strâns doar 11 apariții, toate ca titular.