• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Oficialii celor de la ACS Poli Timișoara au mai realizat un transfer pe ultima sută de metri. Este vorba despre Ivan Curjuric (27 de ani), un mijlocaș croat care a fost crescut de către Dinamo Zagreb.
Curjuric a mai trecut și pe la Hajduk Split și pe la NK Zagreb, după care s-a transferat în Cipru pentru a evolua mai întâi la Nea Salamina.

A mai jucat la Pas Lamia și Agia Napia. În ultima perioadă el a evoluat din nou la Nea Salamina, grupare pentru care a totalizat 25 de jocuri în sezonul trecut.

”Bun venit, Ivan Curjuric! 

Croatul născut pe 29 septembrie 1989 a semnat cu Poli un contract pe un an, cu drept de prelungire. Ultima dată, mijlocaşul ofensiv a evoluat la trupa cipriotă Nea Salamina.
Curjuric a evoluat la nivel juvenil la Dinamo Zagreb şi Hajduk Split. A mai jucat la NK Zadar, NK Zagreb şi în Cipru la Ayia Napa”, se aratîă într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului.