• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

VIDEO Dinamo - CFR Cluj 0-2. Elevii lui Vasile Miriuță au evoluat dezolant în fața celor aproximativ 2.000 de fani, care au venit pe ”Ștefan cel Mare”, iar mulți dintre specialiști au pus forma slabă pe starea psihică proastă a jucătorilor.

Alexandru David, președintele executiv al lui Dinamo, a precizat, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Special”, că jucătorii n-au niciun motiv să nu fie cu gândul exclusiv doar la fotbal.

”Nu știu și nu înțeleg de ce se tot vorbește despre situația jucătorilor de la Dinamo. Trebuie să știți că la Dinamo contractele sunt plătite la zi, ba mai mult, nu s-a întârziat nicio zi. 

În plus, nu avem salarii foarte mici la Dinamo, dimpotrivă unele au fost chiar dublate în actualul sezon. Și nu vorbim de salarii de 3.000-4.000 de euro, uitați aceste cifre. Sunt salarii cuprinse între 7.000 și 12.000 de euro.

Vorbim de bani pentru performanță, de bonusuri care sunt plătite între 50% lunar și 50% la finalul sezonului, cum am spus în funcție de performanțe. 

Vorbim de chirii, de condiții de pregătire foarte bune și care vor fi și mai bune pe viitor”, a spus David.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Oficialul roș-albilor nu este de acord nici cu cei care spun că jucătorilor nu le mai stă gândul la fotbal după ce Ionuț Negoiță a spus că bugetul este garantat doar până la vară.

”Nici cu această teorie nu sunt de acord. Majoritatea contractelor jucătorilor expiră la vară. Domnul Ionuț Negoiță le-a transmis jucătorilor că bugetul este asigurat până la vară. Deci, nu văd unde este neliniștea”, a mai spus David, la Digi Sport.