• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Dinamo - ACS Poli Timișoara 1-2. Finalul meciului din Ștefan cel Mare a adus momente extrem de tensionate între unii dintre jucătorii lui Cosmin Contra și fanii prezenți în ”Groapă”. Fotbaliştii au fost înjuraţi şi ameninţaţi de către suporteri.

Dinamoviștii au fost admonestați în momentul în care s-au dus să salute galeria. Sergiu Hanca și Steliano Filip au luat atitudine și s-au certat cu fanii la gardul peluzei Cătălin Hîldan. Adrian Mutu și Ionel Dănciulescu au ajuns și ei repede în acea zonă pentru a calma situația.

Căpitanul Filip a plecat spre vestiare și și-a pus mâna la inimă, sărutând și stema clubului, înainte să iasă de pe teren.

Tensiunea a fost resimțită și de Cosmin Contra. Antrenorului i s-a făcut rău la final și a întârziat la flash-interviuri. El a fost dus într-un birou de lângă vestiare, unde a intrat şi doctorul Liviu Bătineanu, cu toată trusa de medicamente. Ulterior şi-au făcut apariţia şi alţi membrii din staff-ul medical, iar după aproximativ 10 minute Contra a ieşit pentru interviuri.

Faptul că fanii și-au pierdut răbdarea este de înțeles: după nouă etape, Dinamo se clasează în afară locurilor de play-off (7), înregistrând patru înfrângeri și cinci victorii.

Pentru ”câini”, urmează duelul de sâmbătă cu Craiova. Partida se va disputa începând cu ora 20:30 și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1. Meciul poate fi urmărit în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro.