• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

FCSB - FC Botoșani 2-0. Florin Tănase a făcut un meci bun duminică seară pe Arena Națională. A fost integralist și în minutul 41 a majorat avantajul ”roș-albaștrilor”.

Fotbalistul spune că va continua să arate că merită să joace din primul minut la FCSB și că va da totul ca tehnicianul Nicolae Dică să mizeze pe aportul său. ”A fost un meci important câștigat de noi, ne-am făcut meciul ușor. Contează orice gol pe care îl marchez, mă bucur că am ajutat echipa să se desprindă. Normal, ca orice jucător, îmi doresc să joc din primul minut, dar eu voi da totul să fiu 100% apt la meciurile următoare și antrenorul să se bazeze pe mine. Am jucat din 3 în 3 zile și s-a acumulat oboseala. Duelul cu Coman e bun, concurența e benefică echipei, e un fotbalist de valoare, ne va ajuta”, a spus marcatorul golului cu numărul doi al celor de la FCSB.

Fotbalistul a vorbit și despre situația ”roș-albaștrilor” neconvocați de selecționerul României, Christoph Daum. ”Sincer, mă așteptam să-l văd pe Alibec, e decizia selecționerului, nu avem ce face. Cred că și ”Budi” trebuia convocat, doar că el a fost accidentat. Sper să ajung, dar eu am jucat doar câte 45 de minute, nu poți fi convocat”, a mai spus Tănase, care duminică seara cu FC Botoșani a purtat banderola de căpitan: ”Este o onoare, sunt fericit că am purtat banderola unui club atât de mare”

GOLUL ÎNSCRIS DE TĂNASE ÎN MINUTUL 41: