• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Takayuki Seto şi-a reziliat contractul cu turcii de la Osmanlispor şi a semnat cu Astra Giurgiu, club la a cărui ascensiune a contribuit şi alături de care a devenit campion al României.

De altfel, japonezul de 31 de ani s-a pregătit în această vară cu fosta campioană, pentru care a evoluat sub formă de împrumut în ultimul an şi jumătate.

"După o vară în care s-a pregătit şi sub comanda lui Edward Iordănescu, mergând apoi la Osmanlispor, club de care aparţinea, Seto şi-a reziliat contractul cu echipa turcă de prim-eşalon, revenind în România la clubul pentru care a scris istorie, din Liga a III-a, până în primăvara Europa League, de la golul de trei puncte marcat la prima sa apariţie - în anul 2007, până la titlul de campion", a anunţat Astra, pe site-ul oficial.

Seto a semnat o înţelegere pe un an şi se va alătura colegilor săi luni. Săptămâna viitoare, giurgiuvenii au programat un cantonament de câteva zile la Braşov.