• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Dan Leasă, directorul general de la FC Voluntari, a comentat declaraţiile date astăzi de Dică în conferinţa de presă de dinaintatea partidei directe.

FCSB se deplasează vineri seară pe stadionul "Anghel Iordănescu", pentru confuntarea cu echipa lui Claudiu Niculescu. Partida a devenit una a orgoliilor nu doar din prisma rivalităţii cu tehnicianul, dar şi ca urmare a dezvăluirilor neaşteptate ale lui Dică.

”Cei de acolo vor ca CFR să ia titlul”, a spus azi antrenorul roş-albaştrilor, spusele sale fiind comentate, în direct la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club, de Dan Leasă, directorul general al ilfovenilor.

"Vreau să câştige campionatul orice echipă, dar nu Steaua. Sunt anti-stelist, toată viaţa aşa voi fi. Eu ţin cu Rapid şi nu vreau să ia această formaţie titlul vreodată. La cât am suferit eu din cauza acestei echipe...prefer să ia şi Dinamo titlul", a spus oficialul micuţei echipe de lângă Bucureşti.

În privinţa partidei propriu-zise, Leasă e convins că echipa sa poate produce surpriza şi a riscat chiar un pronostic: "1X".

"Vom face tot ce ne stă în putinţă să îi încurcăm. Am pregătit foarte bine partida, suntem foarte motivaţi", a mai spus oficialul.

FC Voluntari - FCSB, programat în etapa a 14-a a Ligii 1, prima a returului din sezonul regulat, se va disputa pe Stadionul ”Anghel Iordănescu, vineri, 13 octombrie, de la ora 20:45 și va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, într-un format LIVE VIDEO&TEXT.