• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Sepsi Sfântu Gheorghe - FC Viitorul 1-0. Nou-promovata a reușit surpriza startului de sezon în Liga 1, prin victoria repurtată în fața campioanei.

Imediat cum arbitrul Istvan Kovacs a fluierat finalul partidei de la Brașov, de pe Stadionul Tineretului, fotbaliștii de la Sepsi au declanșat fiesta. Mai întâi, au sărbătorit alături de fani, după care petrecerea a continuat în vestiar.

Bucuria fotbaliștilor antrenați de Valentin Suciu a fost împărtășită și de finanțatorul echipei, Laszlo Dioszegi (46 ani), care a dat frâu liber emoțiilor în vestiar, după cum se poate observa din flimulețul de mai jos.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Omul de afaceri a sărit, a dansat și a cântat minute bune alături de jucători, care au cântat ”Sfântu Gheorghe are echipa cea mai tare!”.

"Nu l-am învins pe Gică Hagi, Gică Hagi nu a intrat pe teren. El antrenează şi are tot respectul meu. Din punctul meu de vedere, este un antrenor foarte bun, dacă nu chiar cel mai bun din ţară. Sunt mândru că am putut să dau mâna cu el", a precizat Suciu, după meci, la flash-interviul acordat pentru Digi Sport.

Sepsi Sf. Gheorghe are două victorii în primele patru etape, ambele obţinute pe teren propriu. Echipa lui Valentin Suciu s-a impus şi contra lui Juventus, scor 2-1, iar acum se pregăteşte pentru duelurile cu Gaz Metan Mediaş şi CFR Cluj.