• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

CSM Poli Iaşi este revelaţia ultimelor etape în Liga 1, după ce a reuşit să ia patru puncte din meciurile cu FCSB şi Dinamo. Moldovenii vor să rămână protagonişti, iar Flavius Stoican ar putea avea în curând sub comandă un jucător care a fost de două ori campion al României. Este vorba despre Pantelis Kapetanos.

Atacantul grec, care a cucerit titlul cu CFR Cluj şi Steaua, este principala ţintă a grupării din Copou, care se află în căutarea unui vârf de careu. Ajuns la 34 de ani, Kapetanos reprezintă o soluţie, mai ales că deja cunoaşte bine Liga 1, unde a evoluat şapte sezoane, între 2008 şi 2014.

Motivul pentru conducerea ieşenilor caută un număr 9 are legătură cu Andrei Cristea. Căpitanul echipei lui Stoican se simte mai bine atunci când e folosit ca al doilea atacant, dar, în acest moment, lipsa de variante îl obligă să evolueze ca vârf.

Aducerea unui jucător de tipul lui Kapetanos i-ar oferi mai multă libertate lui Cristea, pe lângă faptul că ar asigura moldovenilor un număr important de goluri.

În perioada petrecută în Liga 1, fostul internaţional elen a marcat 48 de goluri, în 128 de prezenţe. După ce s-a despărţit definitiv de Steaua, în 2014, Kapetanos a jucat două sezoane sub comanda lui Răzvan Lucescu, la Xanthi, unde a punctat de 13 ori în 48 de meciuri.

În stagiunea precedentă, jucătorul dorit de CSM Poli Iaşi a evoluat la Veria, unde a înscris 6 goluri în 24 de partide de campionat.