• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Antrenorul Voluntariului a fost creditat la un moment dat cu cele mai mari şanse să-i ia locul lui Cosmin Contra la Dinamo. Iar Mutu chiar a spus că între Miriuţă şi "Clau-Gol" el l-ar alege pe acesta din urmă. Nu este prima dată când Niculescu este pe lista lui Dinamo, pare ca şi instalat pe banca echipei, dar ratează de fiecare dată oportunitatea. 

Întrebat dacă el crede că măcar acum ar fi meritat să o preia pe Dinamo, a avut o reacţie neaşteptată: "Nu mi se cuvine nimic și nimănui n-ar trebui să i se cuvină nimic în viață. Trebuie să lupți, să muncești pentru ceea ce îți dorești. Atât și nimic mai mult", a spus Niculescu înaintea jocului cu FCSB.

"Am jucat de multe ori împotriva lui MM şi a celor de acolo, de aceea eu le spun tot Steaua. Din 2001, de când am ajuns la Dinamo, mereu vreau să-i bat", a mai zis Niculescu înaintea jocului Voluntari - FCSB. Partidă care se va disputa vineri seară, de la 20:45, pe terenul echipei din Ilfov, primul meci jucat acolo la lumina reflectoarelor. Stâlpii pe care sunt montate becurile sunt cu mulţi metri mai scunzi decât în mod obişnuit pentru că altfel nu ar fi primit autorizaţie din partea Autorităţii Aeronautice din cauza apropierii de Aeroportul Otopeni.

Chiar dacă urmează unul dintre cele mai importante partide pentru Voluntari, Niculescu nu a putut ocoli subiectul Dinamo. Mai ales că Ionuţ Negoiţă a declarat din nou că sigur va veni şi momentul în care Claudiu Niculescu să preia echipa "câinilor roşii".

"Nu mai vreau să vorbesc, încerc să evit cât mai mult acest subiect, pentru că de ani de zile tot sunt întrebat. Ce-mi doresc? Ştiți bine cu toții. Dacă se va realiza? Nu depinde de mine. Când se va realiza sau dacă se va realiza o să vedem", a mai spus Niculescu.

Voluntari-FCSB, primul meci al returului, se va disputa vineri seară, de la 20:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Abonaţii RCS-RDS pot vedea partida în timp real şi pe digisport.ro, site pe care vor fi urcate şi cele mai importante faze ale meciului.