• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO CSM Poli Iași - Dinamo 2-1. Apărarea echipei lui Cosmin Contra a "scârțâit" serios la Iași și a dat semne serioase de slăbiciune.

CSM Poli a pus în mare pericol la poarta lui Penedo, iar asta nu s-a întâmplat doar la cele două goluri. Trei mari ratări s-au consemnat de partea gazdelor în meciul de duminică seară.

Prima mare ocazie a ieșenilor a avut loc în minutul 12, la scurt timp după ce Dinamo deschisese scorul. Andrei Cristea a fost atunci aproape de gol, dar Nedelcearu a fost mai rapid și a reușit să respingă în corner o centrare pe care atacantul cu siguranță ar fi transformat-o în gol.

În minutul 75, Maric a salvat excelent din fața lui Kizito, într-un moment în care moldovenii au fost din nou aproape să marcheze în poarta lui Penedo.

Înainte de golul lui Jo, din prelungiri, care a adus victoria gazdelor, ieșenii au avut și o ratare uluitoare prin Bădic, care a trimis peste poartă dintr-o situație ideală.