• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Gigi Becali i-ar putea avea ca adversari în viitor pe Mirel Rădoi şi Cosmin Olăroiu, alături de care a obţinut performanţe importante la Steaua. Cei doi ar fi în discuţii pentru preluarea nou-promovatei Juventus Bucureşti, însă patronul roş-albaştrilor nu este îngrijorat.

Mai mult decât atât, Becali îi avertizează pe Rădoi şi Olăroiu că riscă să-şi piardă întreaga avere în fotbal.

"Oli cred că are 20 de milioane. Mirel, 6-7. Se pot înhăma la un club de fotbal. Dar trebuie să ţină cont de un lucru. Dacă n-au rezultate, în 5-6 ani se curăţă. Tot ce au câştigat pierd în fotbal", a declarat patronul vicecampioanei României, la Sport.ro.

Gigi Becali nu a trecut încă peste anumite declaraţii făcute de Rădoi şi a evitat să vorbească despre fostul căpitan şi antrenor al roş-albaştrilor. În schimb, în ceea ce-l priveşte pe Olăroiu, finanţatorul e convins că tehnicianul de 48 de ani nu se implica în acest proiect.

"Lui Mirel nu i-aş da niciun sfat, că e obraznic şi cine ştie ce mai spune. Lui Oli i-aş zice să-şi vadă de treaba lui. Nu vreau să discut de Mirel. El a dat nişte declaraţii că nu-l recunosc. Treaba lui, când o să-şi revină, o să vorbesc şi despre el, şi cu el.

Olăroiu crede că, dacă ştie fotbal, face şi drege? Eu ştiu altfel: la fotbal, ca să poţi să fii acolo, în prima linie, trebuie să cheltuieşti vreo 3 milioane pe an din buzunarul tău. În Europa e foarte greu să răzbeşti. În 6-7 ani, se duc banii lui Olăroiu. Oli e băiat deştept, nu cred că riscă", a precizat Becali.