• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Laurențiu Reghecampf s-a declarat ”scârbit” de ceea ce s-a întâmplat sâmbătă seara, la Viitorul Contanța - Astra Giurgiu (3-2), meci încheiat cu victoria la limită dobrogenilor. Florin Prunea le-a transmis steliștilor că din cauza comportamentului de care dau dovadă, celelalte echipe îi tratează diferit.

Astăzi, prezent în platoul emisiunii Digi Sport Matinal, Florin Prunea, fostul portar al clubului Dinamo și totodată președintele clubului CSM Poli Iași, a comentat declarațiile lui Laurențiu Reghecampf și Mihai Stoica după partida dintre Viitorul Contanța și Astra Giurgiu.

”L-am auzit pe Mihai Stoica când spunea că toată lumea este împotriva lor. Dacă toată lumea este împotriva lor este și datorită comportamentului lor, comportamentul lor față de celelalte competitoare.

Un asemenea comportament, să spui că îți este scârbă de o altă echipă, că la meciul cu Viitorul s-ar fi întâmplat ceva de aceea lumea îți vorbește cum îți vorbește și toată lumea joacă cu tine așa cum o face.

Au un compament în care jignesc pe toată lumea și asta nu este în regulă”, a spus Florin Prunea la emisiunea Digi Sport Matinal.

În urma partidei de la Ovidiu, echipa lui Hagi a egalat-o pe FCSB la numărul de puncte. ”Un meci pentru noi foarte important, din toate punctele de vedere, mai ales având în vedere că aseară am văzut un meci foarte interesant.

Aş vrea să mă abţin de la orice comentariu, mi s-a făcut scârbă. Vreau doar să trag un mic semnal de alarmă: nu contează ce simţi pentru o anumită echipă, în momentul când semnezi cu o echipă cel mai important să respecţi ce ai semnat şi să-ţi faci meseria cum trebuie”, a declarat Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă.

”Văd foarte multe discuţii, tatuaje, nebunii, lucruri care nu au ce căuta în fotbal, dar când faci anumite declaraţii se pot rupe anumite contracte. Există fair-play, fotbalul e cel mai iubit sport, e un fenomen incredibil şi oamenii vor să vadă un spectacol”, a mai zis Reghecampf, cu privire la Alexandru Ioniță, jucător care și-a tatuat pe piept inițialele Rapidului.

Pe aceeași linie cu antrenorul FCSB-ului a continuat și managerul sportiv Mihai Stoica. Acesta chiar a făcut anumite insinuări cu privire la meciul de la Ovidiu, lăsând de înțeles că jucătorii Astrei nu și-ar fi apărat corect șansele:

”De meciul de aseară chiar nu o să spun nimic. Vreau doar ca voi să-i întrebaţi pe cei ce spun că nu-şi doresc ca noi să luăm campionatul, cum se traduce asta în evoluţiile lor.

Pentru că realizez că dacă nu-mi doresc ceva, desfăşor în sensul ăsta o activitate. În rest nu am prea multe de comentat”, a precizat și Meme, în conferința de presă.

În ultima perioadă, antrenorul Astrei, Marius Șumudică, dar și alți jucători din echipa sa au spus că nu-și doresc ca FCSB să câștige titlul.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT