• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

La jumătatea play-off-ului, cei de la Astra aveau 13 fotbaliști la final de contract, dar oficialii campioanei nu erau îngrijorați. Dani Coman, președintele giurgiuvenilor, a spus, ÎN DIRECT la Digi Sport, că jucătorii importanți vor primi oferte pentru prelungire, dar a recunoscut că vor  fi și plecări.

Înaintea partidei din campionat cu CFR Cluj, care se va juca sâmbătă, 22 aprilie, la Giurgiu, de la ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, conducerea campioanei a semnat un nou contract cu Alexandru Stan (28 de ani). Mijlocașul, adus la echipă de către Marius Șumudică, a parafat o nouă înțelegere valabilă pe doi ani.

”Unul dintre jucătorii revelație ai acestui sezon pentru clubul nostru, fundașul dreapta Alexandru Stan a semnat în această seară prelungirea contractului cu Astra pentru încă două sezoane!

Îi dorim succes și suntem siguri că va rămâne în topul Ligii I, unde are cele mai bune cifre dintre apărătorii dreapta!”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al celor de la Astra.

Lista fotbaliştilor care termină contractul:
1. Junior Morais, 30 de ani, va ajunge la FCSB
2. Oros, 32 de ani 
3. Takayuki, 31 de ani, - i se încheie împrumutul de la Osmanlîspor
4. Geraldo, 36 de ani
5. Ricardo Alves, 25 de ani
6. Boubacar, 29 de ani
7. Boudjemaa, 31 de ani
8. Teixeira, 36 de ani
9. Lovin, 35 de ani - renunţă la carieră
10. Buş, 24 de ani - i se încheie împrumutul de la Sheffield Wednesday
11. Daniel Niculae, 34 de ani
12. Daniel Florea, 28 de ani

O situaţie specială are Budescu, liderul echipei având promisiunea că poate pleca la orice echipă din străinătate dacă are o ofertă bună.

Alături de cei 12 rămași, Marius Şumudică şi staff-ul său termină şi ei acordurile în vigoare şi mai degrabă vor părăsi echipa.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT