• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

ACS Poli Timișoara s-a impus cu 4-3 în fața celor de la CFR Cluj, după un meci nebun. Bănățenii au condus cu 4-0, dar, pe final, ardelenii au fost aproape de a egala. Meciul a fost trăit la intensitate maximă de către antrenorul echipei de pe Bega, Ionuț Popa.

După ce s-a bucurat enorm la 4-0, și chiar a făcut tumbe de bucurie, Ionuț Popa s-a enervat enorm la 4-3 pentru echipa sa. Tehnicianul a dezvăluit că i-a venit în minte celebrul meci Dinamo - Foresta, când ”câinii” au condus cu 4-0 și au fost învinși cu 5-4.

”Nici în cele mai plăcute vise nu mă gândeam că o să conducem cu 4-0. La 4-3 m-am gândit la meciul celor de la Dinamo cu Foresta. La 4-0 am făcut tumba aia și mă doare și acum gâtul. Toată lumea a fost surprinsă de execuția lui Munteanu. Mă gândesc ce fac cu băieţii. Le-am promis o săptămână liberă. Trebuie să mă țin de cuvânt, o să le dau 4-5 zile, n-am ce să fac. Trebuie să mă țin de cuvânt.

Am pregătit jocul gândind așa: am zis să jucăm pe contraatac, dar să profităm pe atac de orice moment. Să nu-i lăsăm să joace și să fim atenți la fazele fixe. Să stea bine în teren, să alerge mult. Până la 4-0 am fost încântat. De acolo nici eu nu mai știu ce s-a întâmplat, parcă eram în transă. Dacă vom câștiga următoarele 3 jocuri, atunci ne putem gândi la play-off”, a declarat Ionuț Popa, la finalul jocului.

După 8 runde, bănățenii au acumulat 13 puncte. Următorul meci pentru Timișoara va fi cu Dinamo în deplasare, urmând ca apoi să primească pe teren propriu vizita celor de la Sepsi.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT