• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Aflați într-o situație critică în acest final de sezon, cei de la Pandurii Tg. Jiu și-au făcut un nou plan pentru salvarea echipei. Din informațiile Digi Sport, se pare că oficialitățile locale au apelat la Eugen Pîrvulescu, fostul președinte al clubului va ocupa din nou funcția de președinte al gorjenilor. Cele două părți nu au bătut încă palma, dar aceștia se vor întâlni joi, 11 mai, pentru a negocia și mai mult ca sigur vor ajunge la o înțelegere.

Pîrvulescu va încerca să-l ajute pe Stoican să salveze echipa de la retrogradare. În acest moment, cu 5 etape înainte de final, cei de la Pandurii ocupă poziția a 9 în clasamentul play-out-ului, cu 17 puncte, 5 mai puține decât cei de la ACS Poli Timișoara, care se află pe locul de baraj, și 6 mai puțin decât cei de la Chiajna.

Dacă nu se va reuși acest lucru, viitorul președinte al gorjenilor va avea ca obiectiv readucerea echipei în primul eșalon după doar un sezon. În acest moment echipa se află în insolvență, dar planul de reorganizare este aprobat. Din câte se pare, cei de acolo nu ar exclude nici varianta unei fuzionări cu alt club din liga secundă, astfel încât obiectivul formației să fie îndeplinit încă din primul an.

Gorjenii își doresc cu atât mai mult să rămână pe prima scenă a fotbalului românesc, sau să revină cât mai repede, cu cât în Tîrgu Jiu se va construi un nou stadion. Capacitatea arenei va fi de 12.900 de locuri, iar proiectul mai cuprinde un hotel cu 40 de locuri pentru echipă şi o clădire de birouri. Stadionul din Tg. Jiu va fi unul de 4 stele, realizat după manualul anului 2010.

Dacă negocierile dintre Eugen Pîrvulescu și oficialitățile din Tîrgu Jiu vor decurge așa cum trebuie, acesta ar putea fi alături de echipă chiar la meciul din etapa următoare cu Concordia Chiajna..

Partida dintre Pandurii și Concordia se va disputa luni, 15 mai, de la ora 20:30, pe stadionul din Severin, și va fi transmis în direct pe Digi Sport 1. Meciul va putea fi urmărit în format live text și video pe digisport.ro și m.digisport.ro.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT